24фудбал

Моментот кога Пике се појави на тренингот на Шпанија... (ВИДЕО)

Бура од свирежи и навреди тргнаа од трибините во моментот кога Жерард Пике излезе на теренот за да го започне тренингот на репрезентацијата на Шпанија

Шпанија

Жерард Пике никогаш не бил омилен лик надвор од Каталонија, но најлошото допрва доаѓа.

Дефанзивецот вечерва доби бура од свирежи и навреди во моментите кога се појави на тренингот на репрезентацијата на Шпанија.