24фудбал

Нова голема исплата во Моцарт, Охриѓанец си „лапна“ 5 милиони денари (ФОТО)

Уште еден обложувач од Македонија се радува на голема добивка, Охриѓанец ја погоди најголемата квота во историјата нa Моцарт и си „лапна“ околу 80.000 евра или 5 милиони денари

Македонија

По Прилепчанецот Ване кој ќари преку 500.000 евра, нова голема исплата во Моцарт. На Охриѓанец му упали среќата и ја погодои најголемата квота во историјата на оваа обложувалница.

Тој погодил пет типа (полувреме/крај) од втората лига на Холандија за квота од 848.700 и со уплата од 20 денари си „лапна“ околу 80.000 евра или 5 милиони денари.