24фудбал

Самсоненко го напушта ФК Вардар!?

Сопственикот на Вардар, Сергеј Самсоненко крева раце од фудбалскиот клуб, тој е подготвен целосно или делумно да го врати клубот на Град Скопје.

Македонија

„Спорт 1“ има информации дека раководството на Вардар во текот на наредната седмица ќе има состанок со Град Скопје на кој треба да се договори на кој начин ќе биде вратен клубот.

Комплетната сторија можете да ја прочитате на овој ЛИНК.