24фудбал

Нема лабаво: Анри со остар поглед го врати фудбалерот да си го намести столчето!

Тиери Анри пред само неколку месеци ја почна тренерската кариера, но Французинот уште од самиот старт покажува дека е строг стратег со кој нема шала.

Лига на Шампиони

Таквата негова карактеристика се виде на пресот на Монако откако по неговото завршување, фудбалерот Беноа Бадиашил си замина, а Анри со остар поглед го врати да си го намести столчето.