24фудбал

Тикет на годината, можеби ја затворил обложувалницата, Звезда и Партизан му донеле убава добивка! (ФОТО)

Партизан го освои Купот на Србија откако во финалето ја победи Црвена звезда со 1-0, ваквиот резултат посебно израдувал еден обложувач во Македонија.

Останато

Мајсторот ја одиграл Црвена звезда - Партизан од 0 до 4 гола, коефициентот бил 1,06. Се решил да уплати 20 денари, утре на шалтер треба да си подигне 21 денар.


А можеби сакал само да го скрши малерот.