24фудбал

Инсиње: Не знаев кој е Елмас, но...

Лоренцо Инсиње е импресиониран од македонскиот репрезентативец Елиф Елмас.

Италија

Во интервју за италијанските медиуми Лоренцо Инсиње беше запрашан што мисли за новите засилувања на Наполи. Тој имаше посебни пофалби за Елмас.

„Не знаев кој е Елмас, но тој веднаш ме импресионираше, толку е млад, а има толку многу квалитети“, вели Инсиње.