24фудбал

Ешли Јанг пушти коса за време на карантинот, не сте го виделе во вакво издание (ФОТО)

Карантинот го промени Ешли Јанг, англискиот бек има нов имиџ, има коса на главата.

Италија

Многумина можеби накачија по некое кило за време на изолацијата, но Ешли Јанг израсна коса.

Интер на својот инстаграм профил објави слика од Ешли Јанг со коса и ги зачуди сите. Не сте го виделе во вакво издание.