24фудбал

Интер го презентираше новиот дрес (ВИДЕО)

Интер со видео го претстави првиот дрес за следната сезона, црните линии на сината позадина овој пат се во „цик-цак“ варијанта.

Италија

Интер го претстави нивниот „постмодерен“ домашен дрес за сезоната 2020-2021. Според клубот овој дрес ја претставува милнската култура, вредности и стил.