24фудбал

Лига на Шампиони

Галијани: Мајкл Оливер е идиот!

18.04.2018

Адриано Галијани смета дека Мајкл Оливер не ја разбира фолозофијата на фудбалот и вели дека тој е идиот што досуди пенал за Реал Мадрид во 93. минута.