24фудбал

Додека дебелкото од Сатон јаде пити, негов двојник од Бразил прави чуда од слободен удар (ВИДЕО)

На натпревар од некоја бразилска селска лига, голман со физички предиспозиции многу слични на Вејн Шо од Сатон, постигнува прекрасни голови од слободен удар како од шала.

Видео

Погледнете го бразилскиот Вејн Шо: