24фудбал

Прати смс, добиј тип и право во обложувалница!

Зголеми си ја шансата за добивка, стручни совети за обложување, испрати СМС и право во обложувалница!

Останато
Испрати СМС на 14722 (5,9 денари со ДДВ), добиј тип и правец во обложувалница!
 
ММ1 за сингл
ММ2 за сигурна
ММ3 за поголеми квоти
ММ4 за голови
ММ5 за микс тикет
ММ6 за прелази
ММ7 за бомба тикет!
 
Пријавувањето во СМС Тип сервисот се прави со испраќање на порака која изнесува 5,9 денари со ддв (пр. доколку сте заинтересирани за добивање на сингл, испраќате порака MM1 на 14722).
 
Пораките со стручен совет, тип, ги праќаме секој ден до сите пријавени членови во приближно исто време (пред пладне), на новопријавените членови им се праќа СМС истиот ден доколку се пријавени пред терминот за праќање, или од наредниот ден, доколку се пријавиле после терминот за праќање. Цената на примена порака изнесува 23,6 денари со ддв.
 
Во секое време можете да се одјавите од сервисот со испраќање на смс stop нa 14722 (пр. Stop MM1). Цената за одјава изнесува 5,9 денари со ддв.
 
Контакт: pomos@videx.com.mk